Bröllopsfeber!

Så februari är en av de två stora bröllopsmånaderna under året och vi har haft äran att få träffa härliga turturduvor för att planera deras perfekta ringar!

 
Rings.jpg
 

Bröllop handlar förstås inte bara om bröllops ringarna utan också om brudens juveler. Det som är så bra idag är att brudarna är inspirerade, inte bara av klassiker utan också av juveler från andra kulturer och länder. Färgade ädelstenar, mönster, ringstil, allt är öppet för diskussion och det är väldigt spännande!

Anledningen till att februari är en så stor bröllopsmånad, beror på att ett bröllop kräver mycket planering och du måste vara förberedd för att ge varje liten detalj god tid. Välja lokal, middags meny, blommor och naturligtvis dina juveler. Årets mest populära bröllops smycke är huvudstycket. De flesta kulturer delar den här juvelen, några i form av en Tiara, hårklipp eller liknande. 

Lyckligtvis slutar inte bröllopsfeber här i februari utan fortsätter hela våren! För vi kan inte få nog!

Kärlek,

SIGNATURE MC.jpg