Nya möten och sköna maj månad

Det känns alltid som våren går så himla snabbt. Eller är alla årstiderna så? Jag vet inte, men en sak är säkert, tiden flyger alltid iväg! Efter ett händelserik april med stora, lyxiga events så har maj bjudit på mer lugn, kreativitet och fokus. 

Efter att få spendera kvalitets tid bakom den älskade ritbänken har jag utföra härliga verk, hunnit öva rittekniker och skapa några Bespoke jobb och det känns som man är född på nytt! Otroligt uppfriskande känsla! Att äntligen bara ha fått tid att låta kreativiteten flöda och se vad det blir av den. Utan krav eller förväntningar. Alla konstnärs själar behöver det då och då. Bara "go back to basics", pennan, pappret och lusten.

Nu har hettan tagit över Dubai. Ca +40'C och det är bara början av sommaren, vi är knappt inne i juni.. Men det är inte mycket som stoppar oss från att ta oss till de underbara sandiga stränderna och den härliga utsikten från Dubais kust. Balsam för själen!

För att göra denna månad ännu bättre så var vi och besökte den otroligt talangfulla Furne Oné i hans Amato Couture Showroom i Dubai Design District. Hans kreationer är inte av denna värld och Furne var super trevligt och go. Vi presenterade även Allegra och Mary Anne för honom såklart.

Så för att summera denna månad, så har den varit fantastisk med mycket positiv och kreativ energi. Nu rör vi oss in i juni strax och då blir det att åka hemmåt mot kära Stockholm för att njuta av den svala, härliga, svenska sommaren. Ska suga in så mycket av den energin jag bara kan för att kunna skapa ännu mer spännande kreationer. Ha det gott!