Nordiska Shopping Marknaden

Så det har tagit oss lite tid att komma tillbaka till blogging men slutligen, här är vi!

I lördags klev vi ut i det fria igen efter att ha tillbringat ett par månader bara arbetat framför bänken. De nordiska verksamhets råden i Dubai ordnade tillsammans en julmarknad och vi hade tillfälle att träffa några härliga människor och presentera oss, visa vår dyrbara HE Cube kollektionen och spred kunskapen om hur underbart det är att ha din alldeles egen dröm smycke gjort!

Vintern har äntligen kommit i Dubai och du kan känna hela staden kommer till liv. Dessutom är julen precis runt hörnet! Det var fantastiskt att känna spänningen, se barnen dansa runt granen, träffa Jultomten och spela vinterspelen.

Julen är present säsongen och titta på när vår älskade HE Cube´s blir inslagna gör oss lyckligare än någonsin!