Summering: 2015

Vilket kanon år 2015 har varit! Som ett nytt och ungt märke växer du varje år och under 2015 gjorde vi verkligen några stora nya förbättringar och tog stora spännande beslut för vår framtid.

Home of Eve började med att helt enkelt designa smycken för andra. Till idag är det vad vi älskar mest, men vi älskar också att dela vår egen syn på vad skönhet och smycken betyder för oss. Vi bestämde oss för att ta varumärket till en helt ny nivå, så vi har nu placerar ut Cube kollektion. I sin enkelhet är det vår signatur, som vår egen Talisman. Vi kunde inte vara mer stolta över det!

Eftersom vi är ett skandinaviskt varumärke med huvudbas i Dubai, har vi en helt annan vinkel på stil och kan därför ge en ny still till Mellanöstern marknaden. Också vara i Dubai innebär att vi också mycket påverkas av all den skönhet denna pärla erbjuder, som vi verkligen vill dela med våra skandinaviska anhängare.

Året började med några stora bespoke projekt. Det fina med att göra det vi gör är att vi får vara så olika och det är varje konstnärs dröm. Året följde med att visa upp vår älskade Cube kollektion och vår käre vän och Spa ägare, Therese Mathisen hade vår HE Cube örhängen på den populära tv-serien "Plus".

Eftersom vår resa började i Sverige, bestämde vi oss för att ställa ut två vackra etableringar för detaljhandeln, Spa by us, en exklusiv och mysig Spa mitt i Stockholm och Brook Hotels of Sweden, ett idylliskt hotell som ligger i vår hemstad Rosersbergs, strax utanför storstaden Stockholm.

Medans flytt från sommarvärmen i Dubai, tillbringade vi vår tid i en mycket svalare Stockholm och förbereder vår första fotografering för året. En personlig fotografering där vi placerade mig (Magdalena) som fokus. Visar upp den vackra staden vi älskar så mycket. Vi lyckades också att ha en andra fotograferingen i Dubai, fånga vår arbetsmiljö.

Och slutligen i november lanserade vi vår nya helt ny hemsida! En stor milstolpe för oss och vi kunde inte vara lyckligare med det.

Så efter ett händelserikt år som slutade med lite mer härlig bespoke arbeten (håll utkik på våra sociala medier för mer vackra bilder!) Firade vi det nya året med en liten teaser ...

 
 

2016 kommer att bli ett spännande år för säker! Fler uppdateringar kommer snart, så håll ögonen öppna!