Alla Hjärtans Dag

Den mest romantiska högtiden på året! Och på något sätt har smycken alltid varit kärlekens språk. I ärlighetens namn måste jag säga att det är mer romantiskt när du överraska din älskade någon annan dag på året, när det är oväntat och spontant. Du behöver egentligen inte en viss dag att uppvakta någon som du älskar eller hur? Men på något sätt, vi kan inte låta bli att älska den varma och kärleksfyllda känslan denna dag ger.

Det är inte bara alla röda rosetter och hjärtan. Vad jag verkligen älskar, som nämnts många gånger tidigare, är när folk vågar prova något nytt och verkligen sätta en tanke i smycken de vill göra. En gåva är fortfarande en gåva, det är menat för någon, vad är mer romantiskt när du gör det personligt? Så till alla turturduvor där ute, jag önskar er en härlig alla hjärtans dag och till alla som är inte förtjust i denna dag, jag önskar er en underbar 14 februari!