Nya Äventyr

Precis kommit tillbaka till Sverige på fredag. Möttes av under noll grader, frost och blå himmel och jag kunde inte ha varit mer nöjda. Eftersom det är Sverige och slutet av november, som naturligtvis inte särskilt länge förrän det blir grått och regnigt igen. Jaja. Men det är inte det som är viktigt nu.

Att vara tillbaka innebär en hel del arbete att göra. Denna vackra hemsida är lanserad och redan mottagit nya beställningar, nya produkter som produceras och levereras och viktigast av allt, vår nyaste funktion för vårt varumärke är snart färdigställd. Jag är så glad jag knappt kan hålla det inne! Men jag måste, för en liten stund till...

Med varje nytt steg vi tar på vår resa mot nästa extraordinära smycke växer vi mer tacksamt. Att leva tvärkulturellt, utfodring av vår Skandinavisk bakgrund och vår Mellanöstliga arv är både spännande och en välsignelse! Så med det sagt, låt oss gå tillbaka till jobbet!

Kärlek,