Photoshoot

Över en månad sedan hade vi vår fotografering för vår Bespoke tjänst med den vackra R. Jacobs. Jag är inte ett fan av kameran, speciellt när det gäller att vara framför linsen och försöka vara avslappnad och naturlig är näst intill omöjligt för mig. Men som alltid, när du arbetar med fantastiska människor blir allt alltid superbra! Här är några behind the scene bilder.

Toppen dag, bra bilder! Kunde inte vara lyckligare. Både för att bilderna blev så bra, men också att det är gjort och överstökat! Haha. Tänkte jag skulle vara ett proffs vid det här laget eftersom vi gjorde också en profil fotografering denna sommar under vårt besök i Stockholm, men jag kan bara inte bli vän kameran. Min gode vän Johan Mattsson från Swell sprang hela södra sidan av Stockholm med mig att fånga dem rätta vinklarna och självklart, den vackra vyerna av Stockholm.

Två erfarenheter och en hel del bilder rikare! Jag beundrar fotografer så mycket. Deras förmåga att fånga ögonblicken och göra dem magiska minnen. Älskar det! Precis som vi gör här hemma av Eve, endast med att göra det med ädla, läckra juveler.