In Med Det Nya!

Så vi är redan en bit in på 2017. 2016 blåste förbi och var ett mycket intressant år för oss! 

Vi fick introducera vår älskade Allegra till världens, vi fotade vackra bilder för vår HE Cube kollektion och självklart, vår fantastiska son Sebastian föddes.

Utöver detta fick vi även ett reportage i Bröllopsmagasinets september nummer och var med en fotografering i Plaza Magazine

En stor del av tiden spenderades i vår älskade Stockholm, vi njöt av de vackra sena och ljusa sommar nätterna samt den mörka snöiga vintern. Det är alltid en stor inspiration och drivkraft hos oss på Home of Eve. Alla dessa kontraster. Nu är vi tillbaka i det ljuva, svala men soliga vintern i Dubai och arbetar på kommande Couture smycke. 

Vi är och kommer alltid vara en blandning av dessa två majestätiska platserna. Detta kommer med all säkerhet vara vårt mest spännande år hittills så håll ögonen öppna på våra sociala medier och hemsida  för att se vad som komma skall.

Massa kärlek!