Unisex smycken

Så vad betyder det ens? Jo ordet betyder naturligtvis att objektet kan användas av både män och kvinnor, men hur ser det ut i smyckenvärlden?

Det har antingen varit de traditionella manliga smycken som manschettknappar, slipsnålar och klockor. Utöver det är det vanliga platta ringar, silverarmband eller lädersmycken. Vissa kan till och med bära långa halsband. De mer fashionabla männen har till och med använt de klassiska Cartier armband som ett vardagligt smycket. Svart är det klara färgvalet.

Genom åren har vi haft spännande artister som Prince och Elton John etc som skapade 80-tals stilen: örhängen, broscher och andra tillbehör för att lägga till på deras utseende.

Men sanna unisex smycken ska inte vara något av dessa saker. Inte vara vanlig, inte bara svart. Män borde våga bära ädelstenar, färger och former. Unisex smycken enligt oss är ett kreativt och spännande smycke som inte lutar på något specifikt kön. Det borde plockas helt enkelt för sin stil.

Män är mer intresserade av accessoarer idag och vi kunde inte vara gladare! Dags att vi ger män något mer intressant än bara manschettknappar och armband att ta på sig. Låt oss ge dem mer än silver och vitt guld. Låt oss ge dem unisex!

SIGNATURE MC.jpg